Bibliotekprisen Hedmark/Oppland

Ved årsmøtet i mars 2019 skal vi dele ut bibliotekprisen igjen! Dette blir første gang vi deler ut prisen på vegne av et sammenslått NBF Hedmark og Oppland.

Her får Tiril Eike bibliotekprisen for 2017 overerakt fra av NBFs Nalina Marie Lund

Bibliotekprisen for NBF Hedmark og Oppland skal deles ut til «et bibliotek, enkeltpersoner eller organisasjoner/institusjoner i Hedmark eller Oppland. Prisen tildeles for arbeid som fremmer og synliggjør biblioteket og dets rolle i samfunnet. Fremtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen kunnskapsformidling og kulturopplevelse, markedsføring, brukervennlighet og tilgjengelighet, god service og god ressursutnyttelse kan være kriterier for tildeling av prisen.»

Vi inviterer alle bibliotekinteresserte til å komme med forslag til kandidater, innen utgangen av 2018. Det er bare å sende mail til en av oss i styret, eller ta kontakt med oss på Facebook. Dere finner mailadresser under «Om oss» her på nettsiden.

Prisen vil bli delt ut på årsmøtet til NBF Hedmark og Oppland 27. mars 2019.