Granitol, bibliotekfestival på Gjøvik 2019

30. januar–1. februar 2019 arrangeres bibliotekfestivalen Granitol for andre gang på Gjøvik.

Vi i Norsk bibliotekforening avdeling Hedmark og Oppland ønsker å støtte opp om Norges eneste bibliotekfestival. En festival som, best av alt, er i ett av våre fylker. Derfor lyser vi nå ut midler til å dekke festivalpass for to av våre medlemmer! To medlemmer får altså dekket festivaldeltakelse for alle tre dagene inkludert mat og overnatting!!

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut søknadsskjemaet som det er lenket til under og skrive en rapport i etterkant av festivalen som vi deler på våre nettsider og på Facebook.

Søknadsfristen er 13. desember 2018.

Søknadskjema for støtte til deltakelse på Granitol

Søknaden sendes til nbfhedmarkoppland@gmail.com

Mer informasjon om Granitol finner dere her:  https://www.oppland.no/fagomrader/fylkesbiblioteket/prosjekter/granitol-bibliotekfestival/