Bibliotekprisen Innlandet 2019

Ved årsmøtet i mars 2020 skal vi dele ut bibliotekprisen igjen!

Her er vinneren for 2018 Ringebu bibliotek v/ biblioteksjef Ellinor Brænd og Linn T. Sunne fra styret

Bibliotekprisen for NBF Hedmark og Oppland skal deles ut til «et bibliotek, enkeltpersoner eller organisasjoner/institusjoner i Hedmark eller Oppland. Prisen tildeles for arbeid som fremmer og synliggjør biblioteket og dets rolle i samfunnet. Fremtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen kunnskapsformidling og kulturopplevelse, markedsføring, brukervennlighet og tilgjengelighet, god service og god ressursutnyttelse kan være kriterier for tildeling av prisen.»

Vi inviterer alle bibliotekinteresserte til å komme med forslag til kandidater, innen utgangen av januar 2020. Det er bare å sende mail til en av oss i styret, eller ta kontakt med oss på Facebook. Dere finner mailadresser under «Om oss» her på nettsiden.

Prisen vil bli delt ut på årsmøtet til NBF Innlandet 25. mars 2020.