Bibliotekprisen Innlandet 2019

Ved årsmøtet i mars 2020 skal vi dele ut bibliotekprisen igjen!


Her er vinneren for 2018 Ringebu bibliotek v/ biblioteksjef Ellinor Brænd og Linn T. Sunne fra styret

Bibliotekprisen for NBF Hedmark og Oppland skal deles ut til «et bibliotek, enkeltpersoner eller organisasjoner/institusjoner i Hedmark eller Oppland. Prisen tildeles for arbeid som fremmer og synliggjør biblioteket og dets rolle i samfunnet. Fremtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen kunnskapsformidling og kulturopplevelse, markedsføring, brukervennlighet og tilgjengelighet, god service og god ressursutnyttelse kan være kriterier for tildeling av prisen.»

Vi inviterer alle bibliotekinteresserte til å komme med forslag til kandidater, innen utgangen av januar 2020. Det er bare å sende mail til en av oss i styret, eller ta kontakt med oss på Facebook. Dere finner mailadressen vår under «Kontakt» her på nettsiden.

Prisen vil bli delt ut på årsmøtet til NBF Innlandet 25. mars 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *